Scones med chokoladestykker
Scones er de senere år blevet et hit herhjemme, dog indtil i dag kun i den “hjemme-købte” version 🙂 – Men da det gik op for mig hvor forholdsvis nemme de er at lave selv, prøvede jeg det af i dag, og de blev da ret vellykkede hvis jeg selv skal sige det! Håber at C er enig, når han kommer hjem senere – perfekte til aften-the og valg-TV 🙂
– Husk at stemme folkens, jeg selv vil putte baby i bæreselen og begive mig afsted til valgstedet om et øjeblik.
Ingredienser og opskrift:
Mørk chokolade: 80 gram
Bagepulver: 20 gram
Smør: 200 gram
Sukker: 100 gram
Kærnemælk: 2 dl.
Hvedemel: 440 gram
Salt: 4 gram
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 220 grader (alm. ovn)
- Tag hvedemelen og salten og sigt det sammen ned i en skål
- Hak den mørke chokolade og sæt det til side
- Skær smørret ud i terninger og smuldr det ud i mel-og saltblandingen
- Tilsæt bagepulver, sukker og chokoladen
- Bland massen godt sammen, men der skal stadig være smørklumper
- Tilsæt kærnemælken og ælt dejen sammen til en masse hurtigt (den må gerne smuldre lidt stadig).
- Drys mel ud på en bordplade
- Tag dejen ud af skålen og tryk dejen ud på bordpladen (ca. 1½ cm. tykkelse)
- Stik dejen ud til scones med en kageudstikker eller et glas
- Bag dem midt i den varme ovn i 15 min.
Voila!!
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11286789/?claim=yt9mh2n3257″>Follow my blog with Bloglovin</a>
Ingen kommentarer endnu