Postmanden fandt endelig frem

Vinterklar

Det er (desværre) snart rigtig vinter, hvilket virkelig godt kan være en hyggelig årstid – men den bidende kulde bliver jeg aldrig ven med. Dog glæder jeg mig til de dage hvor min kæreste (har indset at jeg aldrig kommer til at kalde ham “min forlovede” – det lyder af en eller anden grund lidt “corny” i mine ører) og jeg kan krybe sammen under en dyne på sofaen og varme hinanden og drikke en varm kop chai eller kaffe til en god film – mmmm..

I år har jeg dog valgt at gøre mig lidt vinterklar til kulden – i erkendelsen af at jeg nok kommer til at tilbringe mere tid udendørs end normalt, idet jeg er på barsel og går daglige ture med barnevognen og de fleste gøremål sker på gåben. Jeg har derfor i dag anskaffet mig de lækreste skind-luffer, som er så kodylt lækre. Jeg tror ikke at jeg har ejet et par luffer siden jeg gik i børnehaven og det var af den slags der sad fast med stropper på flyverdragten og altid var lidt våde og ulækre.  Jeg indrømmer det da nok heller ikke er helt praktisk altid kun at have 2 fingre på hver hånd, men de er så fine og af ægte skind – hvilket opvejer det i den grad 🙂

Jeg er ikke udstyret med et hoved der egner sig til huer, og har derfor i min forfængelighed nok altid bare gået og frosset lidt om de stakkels ører, men dette vil med garanti ikke ske denne vinter, da jeg har købt det fineste pandebånd. Pandebånd giver mig også lidt associationer tilbage til børnehave/fritidshjem-tiden, ikke fra mig selv dog da jeg som 99,9% af de andre børn var udstyret med en ikke så flatterende omend meget praktisk og varm elefanthue, men derimod pædagogerne. Sådan nogle pædagoger med lidt for stort, lidt for gråt hår og med et pandebånd i en farve så man skulle tro de var bange for at blive overset i mørket – gerne orange eller lysegrøn. Men ak det var jo i 90’erne!
Pandebåndets æra er dog kommet retur, og denne fine version skal nok blive min gode ven denne vinter.

Vinter er dog ikke kun kulde og chai! Man kan næsten ikke sige vinter, uden at sige jul og endnu vigtigere “julefrokost”, og i år skal jeg til min. til 2 julefrokost-fester – begge med arbejdet. Min dejlige baby, vil nemlig gerne tage sutteflaske med mit udpumpede modermælk – så planen er at jeg godt kan tage til begge fester mens min kæreste passer guldklumpen. Planen er dog også at jeg selvfølgelig maks drikker et glas eller to og kommer hjem forholdsvis tidligt. Dog bliver det rart, at komme lidt ud og være social igen – uden baby, selvom det nok bliver mærkeligt.
Det betyder så også at jeg skal finde 2 outfits, og jeg faldt over denne skønne glitrende kjole – der i mine øjne skriger af jul 🙂 Den er dog en anelse stram over maven og bagdelen, men med tanke på at jeg næsten lige har født synes jeg bestemt ikke at det ser ringe ud. Så er det første outfit i hus 🙂 – Nu overvejer jeg bare om kjolen også kan bruges til barnedåben i næste uge, hmmm..

Kærligst C.

imageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postmanden fandt endelig frem